ik ben
Bewust

Over mij

Toen ik ongeveer in 2005 zelf begon met het volgen van yogalessen had ik niet kunnen bedenken wat het mij zou kunnen brengen.

Ik liep vast in mijn drukke hectische leven, had last van mijn hooggevoeligheid en kreeg allerlei fysieke klachten. Ik had vaak migraine, hyperventilatie en veel last van mijn nek en rug.

Ik kwam in een yogales terecht en al snel had ik het gevoel dat dit mijn rustpunt was; mijn manier vond om de focus te leggen op wat belangrijk was en wat niet. Mijn lichamelijke klachten werden steeds minder en ik voelde me zo goed dat ik meer wilde leren over yoga.

Hier begon mijn eigen pad als docent, ik begon in 2009 aan het oriëntatiejaar van de docentenopleiding bij yogacentrum“de blikopener”in Tilburg. In januari 2010 ben ik begonnen met de Hatha yoga docentenopleiding die ik in december 2013 succesvol heb afgerond.

Al tijdens mijn opleiding begon ik met lesgeven wat ik fantastisch vond en nog steeds vind. Om mijn kennis na de opleiding te verdiepen heb ik nog een aantal specialisaties gevolgd waaronder, yoga en kanker, Yin Yoga, Yoga Nidra en stoelyoga. Daarnaast heb ik nog Reiki 1 en 2 gedaan.

Yoga is voor mij een levenslang leerproces, in mijn lessen neem ik je mee in dat leerproces. Jij leert van mij, maar ik leer ook veel van mijn leerlingen. Ieder mens heeft zijn eigen kracht en verhaal, het is de uitwisseling van die energie die mij inspireert, elke les opnieuw.

Omdat ik naast yoga mijn aanbod in ontspanning en welzijn wilde vergroten heb ik in 2019/2020 een massageopleiding gevolgd bij KIOM vakopleidingen. Ik blijf mezelf ontwikkelen dus er zullen steeds nieuwe vormen en manieren van ontspannen en bewustwording bijkomen.