ik ben
Bewust

Bewust zijn

Als ik kijk naar de naam van mijn bedrijf, ik ben B dan ligt daar een wereld van gedachten achter.
Mijn identiteit, naam, gedachten en inspiratie, manier van leven.

Ik ben een mens, ik ben een yogadocent en masseur, ik ben een echtgenote en moeder, ik ben een dochter, ik ben een vriendin en collega,ik maak schoon in een zorgcentrum en misschien vergeet ik nog wel een aantal rollen die ik vervul in mijn leven. Achter al deze rollen zit een bewust mens met een passie en missie. Alles wat ik doe komt vanuit dat bewustzijn, ik onderzoek mezelf en de mensen om mij heen.

Dit doe ik vooral door regelmatig stil te staan en me af te stemmen op mijn lichaamsgevoel, stroomt de energie nog. Ik ben er ook van overtuigd dat alles energie is. De woorden die je spreekt, het voedsel dat je eet, de gedachten die je hebt over jezelf en anderen, de spullen die je koopt. Zonder oordeel dit onderzoeken voor jezelf is een mooie manier om bewuster te gaan leven.

Door yoga, meditatie kun je contact maken met je bewuste ongeschonden zelf. Wie ben jij zonder al die verstorende gedachten die voorbij komen en kritiek hebben op bijna alles wat je doet. Als het stiller wordt in je hoofd en lijf, wat blijft er dan over?

Ook door aanraking door middel van massage en energiewerk kun je weer verbinding maken met je lichaam. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Denk eens aan een perfecte vakantiedag en voel wat er in je lichaam gaat stromen, alles is energie.

In mijn praktijk gaan we samen werken met bewustzijn:
-bewust bewegen
-bewust voelen
-bewust denken
-bewuste leefstijl
om samen te werken naar de beste bewuste versie van jezelf.